Ūdens ir nozīmīgs sievietes skaistumam – #LaiksPadzerties

nela gems ūdens pudele

Ūdenim ir liela nozīme organisma darbībā – ne vien iekšējā, bet arī ārējā. Lai saglabātu savu veselību un dabīgo skaistumu, svarīgi ir dienas laikā izdzert pietiekami daudz ūdens. Tam ir vairākas priekšrocības gan skaistuma, gan arī labsajūtas ziņā, par kurām vairāk varēsi izlasīt raksta turpinājumā.


Tieši tāpēc arī atbalstām informatīvo kampaņu #LaiksPadzerties, ko organizē interneta veikals UDENSPUDELE.LV. Bieži vien ikdienā esam darbu aizņemti un aizmirstam par to, ka dienas laikā nepieciešams izdzert 2 litrus ūdens. Šīs kampaņas mērķis ir veidot veselīgāku un dzīvespriecīgāku sabiedrību un atgādināt, ka ir laiks padzerties.


Atbalstot šo kampaņu, pie mums Nela Gems veikalā Pērses ielā 7 iespējams saņemt #LaiksPadzerties kampaņas uzlīmes. Tās gan pašam, gan citiem atgādinās ikdienā regulāri padzerties.

Kāpēc ir svarīgi izdzert pietiekamu ūdens daudzumu?

Lai izceltu ūdens nozīmi ikdienā, zemāk apkopotas galvenās priekšrocības, ko ūdens sniedz sievietes skaistumam un veselībai.

Mirdzoša un gluda āda

Ja āda nesaņem pietiekamu ūdens daudzumu, tā kļūst sausa un mēdz parādīties priekšlaicīgas grumbas. Gan sejas, gan ķermeņa āda būs pateicīga, ja katru dienu uzņemsi optimālu ūdens daudzumu. Āda kļūs elastīgāka un zīdaini gluda, izceļot tavu dabīgo skaistumu.


Tā kā aptuveni 64% no ādas sastāv no ūdens, bez tā zūd ādas dabīgais mirdzums. Tieši tāpēc galvenā mitrinošo krēmu sastāvdaļa vienmēr ir ūdens. Svarīgi atcerēties, ka dabīgais skaistums nāk no iekšas. Atliek vien parūpēties par savu veselību, ikdienā regulāri padzeroties.

Labsajūta un dzīvesprieks

Tiklīdz ķermenis izjūt ūdens trūkumu, var rasties diskomforts dažādos veidos – nogurums, galvas reiboņi, galvassāpes un garastāvokļa maiņa. Visas šīs ikdienā sastopamās problēmas, kuru cēlonis nereti ir dehidrācija. Uzņemot pietiekamu ūdens daudzumu, jutīsies labi visas dienas garumā. Un kad pašsajūta ir lieliska, tad tas ir labs iemesls būt priecīgai un pašpārliecinātai savās ikdienas gaitās. 

Glābiņš stresa situācijās

Galvenā stresa sakne bieži vien slēpjas iekšā organismā. Lai orgāni bez problēmām darbotos, tiem nepeiciešams regulārs ūdens daudzums. Tāpēc nākošo reizi, kad izjūti satraukumu, pamēģini izdzert glāzi ūdens. Tas var palīdzēt palūkoties uz situāciju no malas un uztvert raizes objektīvāk.


Pavisam pašsaprotami, ka stress rodas arī no nekontrolējamiem cēloņiem. Tādos gadījumos ir labi mēģināt sev novērst uzmanību ar kādu darbību. Ja pie rokas ir sava ūdens pudele, tad tā var kalpot par labu sabiedroto gan stresa mazināšanai, gan labsajūtas uzlabošanai.


Ūdenim ir liela loma fiziskās un garīgās veselības uzturēšanā. Neaizmirsti par sevi parūpēties un izdzert 6-8 ūdens glāzes dienā! Kad esi izlasījusi šo rakstu, noteikti pienācis #LaiksPadzerties!

ūdens pudele