Piešķir dāvanai īpašu nozīmi ar personalizētu gravētu medaljonu

Ja meklē īpašu dāvanu, kas būtu unikāla un personiska, piedāvājam rotaslietu personalizēšanu. Lai izvēlēto rotaslietu padarītu par īpašāku un dāvanas saņēmējam atbilstošāku, iespējams pievienot gravētu medaljonu, uz kura iemūžināt vārdu, iniciāļus, datumu vai citu individuāli izvēlētu tekstu. 

Gravēšanu var veikt medaljonam no abām pusēm. Gravējam arī dažādus simbolus – logo, attēlus, kontūras, utt. Individuālā dizaina gravējumiem gan ir ilgāks izgatavošanas laiks, 5min – 2 dienas, atkarībā no sarežģītības.

Gravējam uz vietas darbnīcā, Pērses ielā 7. Medaljona izgatavošana aizņem aptuveni 5 minūtes. Ienāc ciemos un uzreiz saņem savu unikālo rotiņu!

Neredzamā kaklarota ar vārdiņa medaljonu

Vispopulārākā rota, kam tiek pievienots medaljons ar vārdiņu, ir neredzamā kaklarota. Tā ir viegla un gaisīga, kas visu uzmanību piesaista Swarovski spīdumam. Laba dāvanas ideja, ko dāvināt sievietei svētkos.

neredzamā kaklarota ar vārdiņa medaljonu

Personalizēta Swarovski pērļu rokassprādze

Swarovski pērles un medaljons ar gravējumu blakus kristāla piekariņam. Kā punktiņš uz i – tas padara katru rotiņu unikālu.

pērļu rokassprādze ar personalizētu medaljonu

Medaljons ar horoskopa zīmi vai kādu citu mīļu simbolu

Dzimšanas dienas dāvanai kā papildinājumu var izvēlēties gravētu medaljonu ar horoskopa zīmi un dzimšanas datumu vai kādu citu mīļu simbolu. Lai šādus grāvējumus mēs varētu realizēt - nosūtiet šo simbolu PNG vai SVG formātā uz mūsu epastu info@nelagems.com

Lielais personalizētais gravētais medaljons

Kad ir tik daudz, ko teikt – izvēlies lielo medaljonu. To iespējams pielikt pie rotas, somiņas, izmantot kā atslēgu piekariņu. Gravēts aplītis ar Tavu īpašo ziņu.

lielais gravētais medaljons

Ienāc pēc savas unikālās rotiņas Avotu ielā 1 vai saņem ar piegādi.