Ko uzdāvināt sievietei svētkos?

Dāvanu idejas sievietei

Tev nav idejas, ko uzdāvināt sievietei? Rotas ir viena no idejām, kas noteikti iepriecinās sievieti.

Auskari, kas derēs gan ikdienā, gan svētkos būs ideāla dāvana ikvienai sievietei. Mini nokarenie auskari ar 5 mm kristālu izmēra ziņā nav lieli, tie ir ļoti viegli, ērti un skaisti. Šie auskari būs lieliska dāvana ikvienai sievietei, jo tos tik tiešām būs viegli saskaņot gan ar citām rotām, gan ar apģērbu. Kristālu krāsu ir iespējams izvēlēties, krāsu izvēlē ir ļoti plaša.

 dāvana sievietei

Ja sievietei patīk rotas, kas izdaiļo rokas, tad lieliska dāvana, protams, ka ir gredzens. Viena kristāla gredzens ir ļoti skaista un eleganta dāvana. Gredzenā ir viens 5 mm kristāls un 4 mazi kristāli, kas gredzena dizainu papildina un padara vēl mirdzošāku un skaistāku. Apdares krāsas arī iespējams izvēlēties – zelts, sudrabs vai rozā zelts. Ļoti liels pluss – gredzena izmērs ir regulējams, tādēļ nav jābaidās par to, vai izmērs būs atbilstošs.

ko uzdāvināt sievietei 

Ja sievieti ir vēlme iepriecināt ar kaut ko smalku un personalizētu, tad lieliska dāvana būs – kaklarota ar uzveramu burtiņu. Kaklarotas garums ir 40 cm + 5 cm regulators. Kaklarota sastāv gan no 8 mm kristāla, gan 10 mm burtiņa. Kristāla krāsas un burtiņa apdari iespējams izvēlēties. Kaklarotu būs viegli saskaņot arī ar citām rotiņām.

 ko uzdāvināt sievietei svētkos

Ikvienai sievietei patīk mirdzēt. Lieliska dāvana, kas noteikti liks mirdzēt ir rotas, kas ir Rose gold kolekcijā. Ļoti elegants komplekts, kas noteikti liks mirdzēt un būs piemērots ikvienam dzīves notikumam  - rotu komplekts ‘’JASMĪNS’’. Rotu komplekts sastāv no personalizēta burtiņa kulona, kuru izceļ mazi kristāli. Komplektā papildus ir kulons un auskari. Rotu kristālu krāsa ir – Crystal. Lieliski tas, ka kaklarotu var nēsāt gan katru kulonu atsevišķi, gan kopā. 

 

Dāvana ikvienai sievietei ir jāizvēlas rūpīgi. Lai to pasniegtu skaisti, tad tā noteikti skaisti jāiesaiņo melnā samta kastītē, kur arī ikdienā varēs turēt rotas.