Tēva diena

Tēvs ir vīrietis, kas audzina bērnus, kas rūpējas par ģimeni, kas ir stiprais atbalsta plecs. Tēvs, vectēvs, audžutēvs – vīrieši, kuriem ir ļoti liela loma ikvienas ģimenes dzīvē. Gadā ir viena diena, kas ir veltīta visiem tēviem – tēva diena.

Nav svarīgi cik liela vai dārga ir dāvana, svarīgākais ir laiks, kas tiek pavadīts kopā. Ļoti bieži kā tēvu dienas dāvanu izvēlas kādu aktīvu aktivitāti. Vakariņas kādā kafejnīcā, pikniks kādā parkā. Kā arī kopā gatavošana ir lieliska nodarbe, kas satuvinās tēvu un bērnus. Šāda veida dāvanas ir nozīmīgas ar to, ka tiek pavadīts kopā laiks. Laiks ikvienam ir dārgs un ir svarīgi pēc iespējas vairāk to veltīt saviem mīļajiem.

Mūsdienās bieži vien kā dāvanu izvēlās dāvanas ar apdruku. Arī pie mums ir lieliska ideja dāvanai - atslēgu piekariņi. Tā ir personalizēta dāvana, kas noteikti katru reizi liks atcerēties to, cik svarīgi tēvi ir ikviena bērna dzīvē. Gravējumu iespējams iegravēt abās piekariņa pusēs. Lai izceltu piekariņu ir iespējams pievienot dabīgo akmeni. Lai šo dāvaniņu padarītu vel īpašāku, tad to iespējams ievietot dāvanu kastītē

Ļoti daudz vīriešiem patīk dažāda veida aksesuāri. Mūsdienās bieži izvēlas tieši rokassprādzes un mums ir ko piedāvāt arī vīriešiem. Dabīgie akmeņi sevī slēpj zemes enerģiju. Tie gan dod spēku, ticību sev, mīlestību, harmoniju un aizsardzību. Vīriešu aproces iespējams iegādāties arī ar personalizētu gravējumu. Personalizētais gravējums var padarīt aproci vel nozīmīgāku.

 

Lai arī kāda būtu dāvana, galvenais, ka tā tiek dāvināta no sirds. Atcerēsimies par saviem tētiem un sniegsim viņiem mīlestību un laiku, jo viņi ir īpaši!