Ko uzdāvināt māsai svētkos?

Ko uzdāvināt māsai svētkos?

Nezini, ko uzdāvināt māsai svētkos? Nela Gems ir ļoti plaša rotu izvēle, kur pavisam noteikti var atrast ideālo dāvanu māsai.

 ko uzdāvināt māsai

Iespējams, ka tava māsa priekšroku dod kaklarotām, tad plašajā kaklarotu klāstā noteikti varēs atrast ideālo dāvanu. Kaklarotām ir dažādi modeļi, kā arī kristālu krāsas ir iespējams izvēlēties pašam. Piemēram, divu kristālu kaklarota, kura noteikti neatstās vienaldzīgu nevienu, jo tās kulons sastav no 4 mm un 8mm kristāla. Mazais kristāls, kas piedod papildus mirdzumu ir caurspīdīgs, bet 8mm kristālam krāsu ir iespējams izvēlēties. Kristāli noteikti nevar būt par daudz! 

dāvana māsai svētkos

Ja priekšroka tiek dota auskariem, tad auskaru izvēle arī ir ļoti plaša. Ja māsai patīk kaut kas nedaudz vienkāršāks, bet tajā pašā laikā, kaut kas ļoti skaists un mirdzošs, tad apaļa veida auskari ar 8 mm kristālu būs lieliska dāvana. Viegli un ērti auskari ar angļu aizdari būs lielisks aksesuārs gan ikdienā, gan svētkos. Kristāla krāsu var pielāgot jebkurai gaumei. 

ko uzdāvināt māsai

Ļoti skaista dāvana noteikti ir aproces. Aproces ir daudz un dažādas, tās ir gan ar pērlēm, gan kristāliem. Ļoti skaista un eleganta dāvana, ko uzdāvināt māsai  - Pērļota kristālu rokassprādze. Rokassprādze noteikti būs lielisks aksesuārs, ko viegli sakombinēt arī ar citiem aksesuāriem, piemēram, pulksteni. 

kā apsveikt māsu

Komplekti ir lieliska dāvana, ko uzdāvināt māsai, jo tad rotiņas iespējams nēsāt gan kā komplektu, gan atsevišķi. Rotu komplekts 'GLADIOLA' sastāv no neredzamās kaklarotas un nagliņauskariem. Arī šīm rotiņām iespējams izvēlēties sev tīkamo kristāla krāsu. 

māsai dzimšanasi diena

Māsas noteikti ir jāiepriecina un ne tikai svētkos. Ja nezini, kas būtu labākā dāvana, tad NelaGems vienmēr būs atvērtas un izpalīdzīgas konsultantes, kas palīdzēs atrast ideālo dāvanu tieši tavai māsai.