Kādi ir populārākie auskaru veidi?

Auskaru veidi 

Auskari mēdz būt ļoti daudz un dažādi. Ikvienai sievietei noteikti ir savs iemīļotais auskaru veids, kas arī piestāv un patīk daudz labāk.

 

Viens no populārākajiem auskaru veidiem gan pieaugušajiem, gan bērniem ir nagliņauskari. Nagliņauskariem ir daudz un dažādi veidi, formas un izmēri. 5mm Mini nagliņauskari ir gan lieliska dāvana sev, gan dāvana citam. Tiem ir iespējam izvēlēties dažādas krāsas kristālus. 

 ikdienas nagliņauskari

Ļoti skaisti un sievišķīgi ir pērļu auskari, kas mēdz būt arī savienojumā ar kristāliem. Pērļu auskari pieejami dažādos garumos un veidos. Kā skaista rota noteikti ir Garie kristālu un pērļu auskari. Tie ir veidoti gan no pērlēm, gan kristāliem. Komplimenti par šiem auskariem ir garantēti.

 pērļu auskari

Riņķīšu auskari ir pieejami gan ar lielāku kristālu, gan mazāku. Kā arī riņķīšu auskari pieejami kā transformers. Transformeri ir auskari, kurus iespējams nēsāt 4 dažados veidos.  Tie sastāv no riņķīša, kristāla un eleganta rotājuma, kas var būt taurenīša, mežģīnes, gliemežvāka un lapiņu formā.

riņķīšu auskari 

Ja meklē auskarus ar ērtu un drošu slēdzīti, tad iesakam izvēlēties angļu aizdari. Viens klikšķis un auskariņi droši nostiprināti ausīs!

angļu aizdare

Nela Gems ir iespēja izvelēties gan sev iemīļotāko auskaru formu, gan kristāla un pērļu krāsu. Kā ari pieejami auskari ar trīs dažādiem pārklājumiem.

kristālu auskari