Svētku dāvanas bērniem

Domājot par svētku dāvanām bērniem, arī esam parūpējušies par jauku un meitenīgu dāvaniņu – rokassprādzītes mazajām dāmām. Bērniem bieži vien gribas ātrāk pieaugt, jo tas šķiet kas vēl tik nezināms un aizraujošs.

Šķiet, ka nevar sagaidīt, kad varēs krāsot sarkanas lūpas, vilkt augstpapēžu kurpes un pucēties ar rotaslietām. Tāpēc šajos svētkos esam sagatavojuši rotaslietas mazajām princesēm, kas ļaus sagatavoties svētkiem un sajusties skaistām un mirdzošām.

Mazā pērļu rokassprādze ar personalizētu vārdiņa medaljonu

Mazā pērļu rokassprādze ir lieliska dāvana skaistai un par sevi pārliecinātai meitenei. Rokassprādze ir veidota no mazām 5mm Swarovski pērlītēm. Ir pieejami 3 dažādi izmēri. Viegls un zīdains pērļu pieskāriens – gaumīga un eleganta svētku dāvaniņa. Ir pieejamas vairāk kā 10 pērļu krāsas, no kā izvēlēties.

Medaljons ir tas, kas šo dāvanu padara par īpaši skaistu un personisku. Rokassprādzītei klāt ir piestiprināts 10mm liels zelta vai sudraba nokrāsas medaljons uz kura iespējams iegravēt dāvanas saņēmējas vārdu. Tādā veidā meitenei būs milzīgs prieks ne vien par to, ka viņai tiek dāvinātas rotaslietas, bet arī par to, ka šī skaistā rokassprādzīte darināta tieši viņai un nevienam citam.

Rokassprādze ar medaljonu un Swarovski kristālu

Nedaudz vienkāršāka, taču tik pat skaista dāvana, ir rokassprādze ar medaljonu. Tā ir burvīga aproce, kuru rotā pieskaņotas krāsas mirdzošs Swarovski kristāls un tam blakus piestiprināts medaljons. Kristālu iespējams izvēlēties no vairākām piedāvātajām krāsām, kuras tiek pieskaņotas aproces krāsai.

Medaljons ir 10mm liels ar iespēju tajā iegravēt kādu vēstījumu līdz 12 simboliem. Tas var būt mazās dāvanas saņēmējas vārds, iesauka, kāds gada skaitlis vai mīļš sveiciens. Lai izveidotu kādu īpaši personisku un unikālu gravējumu, droši iespējams ar mums sazināties un vienoties par vēlamo rezultātu!

Lai izdodas svētkus padarīt mirdzošākus un prieka pilnākus, sapucējot mazās dāmas!