Horoskopa zīmju raksturojums

Vai tici liktenim?

Zodiaka zīme un dzimšanas datums nosaka mūsu likteni. Vai tici šādam apgalvojumam? Jau izsenis cilvēce pētīja sakarības starp dzimšanas datiem un cilvēka raksturu, īpašībām, likteni. 

Nela Gems rotu klāstā ir arī medaljoni katrai zodiaka zīmei. Pievieno īpašu odziņu savai rotai! Laba ideja dzimšanas dienas dāvanai, kas ilgi paliks atmiņā. Apaļš medaljons ar smalku gravējumu būs jauks akcents gan kaklarotai, gan rokassprādzei. 

Horoskopa zīmju īpašības

Atrodi savu zīmi un pārbaudi, vai skaidrojums atbilst! Taču atceries, ka bieži sevī apvienojam vairākas zīmes, tāpēc skaidrojums var atšķirties no Tava rakstura.

Auns

auns zodiaka zīme

21.03 - 20.04. Ugunīga zīme, pati stiprākā horoskopa zīme. Auni ir ātri, darbīgi, dinamiski un karstasinīgi. Tiem raksturīgs neticams dzīvesspars, azarts un mērķtiecība. 

Aunam atbilst ahāts un labradorīts. Ahāts attīsta uzmanību un koncentrēšanos. Labradorīts aunu pasargās no neveiksmēm un veicinās finansiālu labklājību.

Aunam vislabāk piestāv sarkana krāsa - kaisle, enerģija un drosme.

Vērsis

vērsis zodiaka zīme

21.04 - 21.05. Vislabāk tos raksturo miers, harmonija un stabilitāte. Vērši labprāt izvēlas klusu, mierpilnu atmosfēru nekā iejūk notikumu virpulī. Tie ļoti racionāli izmanto savu enerģiju, līdz ar to izdara lēnāk, taču daudz un pamatīgi.

Vērša akmens ir ahāts. Tas var palīdzēt retorikā - gan biznesa sarunu, gan privātu  strīdu laikā. Melnais ahāts uzlabo vērša materiālo stāvokli un veicina bagātināšanu. Zils ahāts dod enerģiju.

Vērša krāsa ir zaļa - miers, rakstura spēks un harmonija.


Dvīņi

dvīņi zodiaka zīme

21.05 - 22.06. Asprātīgi, runātīgi, atklāti un sabiedriski, tie viegli pielāgojas visdažādākām dzīves situācijām. Divējādā dvīņu daba ļauj būt mainīgam, tādējādi bieži pārsteidzot apkārtējos.

Dvīņu akmens ir ahāts un tīģeracs. Ahāts savāc negatīvo enerģiju un transformē pozitīvā. Tīģeracs aizsargā no nelaimes gadījumiem un materiālām neveiksmēm, uzlabo veselību un attiecības.

Dvīņu krāsa ir dzeltena, tā ļauj atbrīvoties no negatīvām emocijām, uzlabo garastāvokli.


Vēzis 

vēzis zodiaka zīme

22.06 - 23.07. To raksturo ļoti spēcīgas, uz iekšu vērstas emocijas, lai gan vēzis mēdz būt diezgan aktīvs, runātīgs, tomēr aizsargbarjeru ap sevi nekad nenojauc. Lai arī no pirmā iespaida vēss, vēzis māk uzklausīt, pažēlot un saprast sarunbiedru.

Vēža akmens ir pērles - tās spēcina intuīciju.

Vēžiem piemērota zaļā krāsa, tā nomierina un uzmundrina.


Lauva

lauva horoskopa zīme

23.07 - 22.08. Lauva apzinās savu spēku un zin kā un kur to izmantot, likt lietā, lai sasniegtu savu mērķi. Tā ego alkst atzinības un novērtējuma. Enerģiska un apdāvināta. Lauvu nevar nepamanīt – kad tā ienāk telpā, visu klātesošo skatieni neviļus pievēršas viņai, un lauvai šī uzmanība ļoti glaimo. Starp slavu un naudu tipiska Lauva vienmēr izvēlēsies pirmo.

Akmeņi – serdoliks, dzintars, safīrs, dimants, smaragds, rubīns, topāzs.

Lauvas krāsas ir oranža, tā simbolizē optimismu, enerģiju, aktivitāti un dvēseles harmoniju.


Jaunava

jaunava zodiaka zīme

23.08 - 23.09. Jaunavai patīk justies svarīgai un vajadzīgai. Tā rūpīgi ķeras klāt katram uzticētajam darbam, sīki izpētot detaļas. Domā loģiski un organizēti - jaunava ir kritiska, praktiska un ļoti disciplinēta darbaholiķe.

Lazurīts palīdz jaunavai atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem. Šis akmens padara valkātāju atvērtu, komfortablu un jautru.

Jaunavas krāsa ir pelēka. Tā palīdz lēmumu pieņemšanā, stiprina nopietnu pieeju lietai un rada intrigu.


Svari

svari zodiaka zīme

23.09 - 23.10. Lai atrastu harmoniju un līdzsvaru jebkurā situācijā, svari ir gatavi iet uz kompromisiem. Svari ir izteikti estēti, tiem patīk skaistums apkārt un sevī. Dievina komplimentus. 

Svaru akmens ir ametists. Uzlabo atmiņu un attīsta intuīciju. 

Svaru krāsu spektrs ir diezgan daudzveidīgs - tās visas ir dabas krāsas. Zils, dzeltens un zaļš - harmonizē, uzlabo garastāvokli.


Skorpions

skorpions zodiaka zīme

23.10 - 22.11. Spēcīgs garīgi, neatlaidīgs ceļā uz savu mērķi tas kāps pāri visiem šķēršļiem. Ja to aizvainos, var būt atriebīgi indīgs. Labi attīstīta intuīcija palīdz skorpionam cīņā par savu.

Skorpiona akmens ir hematīts, tas uzlabo attiecības ģimenē un ar apkārtējiem cilvēkiem; dod enerģiju, kas nepieciešama mērķu sasniegšanai. Šis akmens palīdz tās īpašniekam strīdos, diskusijās un cīņās.

Skorpiona krāsa ir tumši sarkana - enerģija un aizraušanās.


Strēlnieks

strēlnieks horoskopa zīme

23.11 - 22.12. Gaišs, pozitīvs optimists, strēlnieks viegli atrod kopīgu valodu ar apkārtējiem. Tiem strēlnieks liekas draudzīgs un cēlsirdīgs. Ideju pārņemts, tas ar aizrautību ķeras klāt sapņu realizēšanai un veiksme to pavada.

Tirkīzs ir viens no spēcīgākajiem akmens talismaniem. Šim akmenim ir spēcīgs aizsardzības lauks, kas sargā no nepatikšanām un nelaimēm. 

Strēlnieka krāsa ir zila. Zils ir brīvības, dziļuma un bezgalības simbols.


Mežāzis

mežāzis horoskopa zīme

22.12 - 21.01. Mērķtiecīgs, tas vienmēr tiecas uz augšu, stūrgalvīgi un neatlaidīgi darbojas pēc sava plāna, kas mežāzim vienmēr ir pa rokai. Emocionāli atturīgs, taču mīl sistēmu un kārtību, sīkumaini organizē ik mirkli savā dzīvē.

Onikss ir piemērots tiem Mežāžiem, kuri vēlas vienmēr ieņemt augstu pozīciju sabiedrībā un vadīt cilvēkus kopā.

Mežāzim der brūnā krāsā. Tā simbolizē pedantismu, neatlaidību, spītīgumu, nevēlēšanos mainīt, noraidīt pārmaiņas dzīvē un uzticēties saviem uzskatiem.


Ūdensvīrs

ūdensvīrs zodiaka zīme

21.01 - 19.02. Eskcentrisks individuālists, vienmēr atrod savu ceļu un izceļas no pelēkās masas. Patīk viss jaunais, gan tehnoloģijās, gan sev apkārt, bieži alkst pārmaiņu. 

Ametists simbolizē klusumu un mieru, dod emocionālo līdzsvaru un saved domas kārtībā. Šo akmeni ieteicams nēsāt tiem Ūdensvīriem, kuri velta savu dzīvi kādam lielam mērķim. Ametists dod vitalitāti un attīsta gribasspēku.

Ūdensvīra krāsas – zilā krāsa. Zilā krāsa Ūdensvīrus raksturo kā dziļus un gudrus cilvēkus, kas spēj just un izteikt savas emocijas. 


Zivis

zivis zodiaka zīme

19.02 - 21.03. Tās pieskaņo savu garastāvokli atkarībā no situācijas, tādējādi liekas draudzīgas un atsaucīgas. Vairāk vērstas uz savu iekšējo pasauli, dažreiz diezgan intravertas, tās liekas noslēpumainas.

Pērles aizsargā zivis no kļūdām un piedzīvojumiem, no nelabvēlīgām vēlmēm un skaudīgām personām un piešķir vieglumu un optimismu. Šo akmeni ieteicams nēsāt zivīm, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību.

 

    zodiaka zīmes medaljons