Aksesuāri kāzām

Ikvienas sievietes dzīvē ir sapnis par kāzām. Kāzas ir ļoti svarīgs dzīves notikums, kur divi cilvēki tiek savienoti laulības saitēs.Tradīcija ir ļoti daudz un dažādas, tās atšķiras no kultūras, etniskajām grupām, reliģijas, sociālajiem stāvokļiem.

Liela daļa sievietes jau no bērnības sapņo par baltu kāzu kleitu, ko arī vēlas īstenot, kad ir pienākusi īpašā diena. Kleitas ir ļoti daudz un dažādas. Ir ļoti klasiskas un vienkāršas, bet ir arī ļoti greznas ar mežģīnēm, volāniem, kristāliem utt. Pie kāzu kleitas neatņemama sastāvdaļa ir aksesuāri.


Ja ir vēlme pēc kaut kā neitrāla, bet skaista, kas tomēr nedaudz izcels kopējo tēlu, tad viens no piemērotākajiem variantiem būs - ‘’Neredzamā kaklarota’’. Neredzamā kaklarota  ir veidota no silikona trosītes un SW kristāla. Rotiņa ļoti skaisti ieņems savu formu uz kakla un būs ļoti skaists aksesuārs, gan īpašajā dienā, gan arī ikdienā.

 

Ļoti populāra klientu vidū ir "Rose Gold kolekcija", kura piedāvā rotas, kuras ir ūdens noturīgas. Šīs rotas neatstāj vienaldzīgu nevienu sievieti. Ikviena atradīs sev tīkamo modelīti. Noteikti arī kāzu dienai ikviena sieviete atradīs sev perfekto aksesuāru. 

Aksesuārs, kas izskatīsies ļoti skaisti un eleganti un būs kā ideāls aksesuārs rokai - ‘’Pīta pērļu kristālu rokassprādze’’. Rokassprādze ļoti skaisti izskatīsies tieši ar kādu vieglu un gaisīgu kleitu.


Rotu komplekts, kas noteikti izcels kāzu tērpu ir –"kristālu auskari un pērļu rokassprādze". Šis rotu komplekts būs klasisks un elegants. Komplektiem šobrīd ir -20% atlaide un ir iespējams izvēlēties kristāliņus un arī sev vēlamo furnitūru.


Lielajā dienā ir arī būtisks matu sakārtojums un aksesuāri. Kā lielisks lielās dienas aksesuārs tieši matiem būs matu sprādze, kas veidota no kristāliem un pērlītēm. Vispiemērotāko rotiņu atradīs ikviena, kurai tuvojas skaistā un īpašā diena.


Īpašajai dienai ir svarīgi atrast ideālos aksesuārus, lai justos skaisti un īpaši. Nela Gems ir īstā vieta, kur Tu noteikti atradīsi rotiņu savai īpašajai dienai!