Aksesuāri izlaidumam

Izlaidums ir diena, kas ir svarīga ikvienam, kas mācās vai kādreiz ir mācījies. Tā ir diena, kad tiek noslēgts viens dzīves posms.

Izlaiduma dienā apkārt virmo pozitīvas emocijas, ir prieks un gandarījums par sasniegto. Tā ir diena, kad tiek saņemts apliecinošs dokuments. Diena, kad tiek pateikts lielais paldies tiem, kas palīdzējuši sasniegt šo diplomu. Diena, kad vēlamies sapucēties par godu pasākumam. Nela Gems ir vieta, kur ir iespējams pieskaņot rotas pie jebkura apģērba dizaina.

Ja apģērbs ir ar dziļu izgriezumu vai gribas īpaši izcelt kakla zonu, tad noteikti ‘’Kakla ķēdīte dekoltē zonai’’ būs viens no piemērotākajiem variantiem. Ķēdītes garums ir regulējams, Dekoltē zonas garums 14cm. Kaklarotu izvēle ir ļoti plaša, un ikviena atradīs savu perfekto kakla rotiņu izlaidumam.

Ja izlaidumā plānā ir vilkt kādu klasisku kostīmu, tad noteikti tērpam mazu odziņu piešķirs kāda no brošiņām. Brošiņas ir gan ar iestrādātiem kristāliem, gan ar pērlītēm. Tā var būt arī lieliska dāvana pasniedzējai un skolotajai.

Visbiežāk kā rotu izlaidumam izvēlās tieši auskarus. Auskariem ir dažādi dizaini, apdares un arī kristālu krāsas, kuras var pieskaņot ikvienam tērpam. Ja gribās kaut ko vienkāršu, kas nav ļoti uzkrītošs, tad ‘’Apļa veida auskari ar 8mm kristālu’’ būs tieši laikā. Auskari ar angļu aizdari, būs smalks papildinājums tavam tēlam.


Noteikti arī kāda rotiņa ap roku var izcelt izvelēto tērpu un likt justies vel īpašākai nozīmīgajā dienā. ‘’Pērļota kristālu rokassprādze’’ būs kā elegants aksesuārs gan svētkos, gan arī ikdienā. Par šo aprocīti komplimenti no apkārtējiem būs garantēti.

Ja vēlies likt atcerēties vienam par otru, tad ‘’Atslēgu piekariņš ar personalizētu gravējumu’’ būs ļoti sirsnīga un skaista dāvana, kas turpmāk būs kā atgādinājums īpašajai dinai.

Izlaidums ir diena, kas ir jāpiedzīvo ikvienam, tā ir diena, kad jāatceras par kopā paveikto un jānoliek jauni dzīves mērķi, pēc kuriem tiekties. Šī diena ir jāpavada tā, lai tā paliek atmiņā ja ne uz mūžu, tad noteikti uz ilgu laiku!