22.05. Emīlija svin vārda dienu - vārda nozīme

22. maijā vārda dienu svin Emīlija. Latvijā ir apmēram 10 000 Emīlijas.

Emīlijas vārda izcelsme

Vārds "Emīlija" ir romiešu cēloņvārds, kas tapis no latīņu vārda "Aemilius", kas izriet no romiešu ģēlijas ģimenes nosaukuma. Šis vārds ir cieši saistīts ar romiešu vēstures periodu un bija diezgan populārs senajā Romas impērijā.

Vārds "Emīlija" ir plaši izplatīts arī dažādās Eiropas valstīs un ir skanīgs un elegants. Šis vārds saglabājis savu popularitāti līdz mūsdienām un ir iecienīts daudzās valstīs visā pasaulē.

Kopumā vārda "Emīlija" izcelsme ir romiešu cēloņvārds, kas attiecas uz seno romiešu ģēliju ģimeni un ir saglabājis savu popularitāti visā pasaulē.

Emīlija vārda diena

Emīlijas vārda nozīme un raksturojums

Kaislīga un dedzīga, lepna, neatlaidīga, brīžiem pat nedaudz nekaunīga, bet ar savu īpašu šarmu un auru, kura apburs ikvienu. Emīlijas noslēpumainā sievišķība padara traku ne vienu vien pretējā dzimuma pārstāvi. Viņa ir intraverta, nepakļaujas citu ietekmei, apveltīta ar perfektu atmiņu un spēcīgu gribasspēku. Emīlija lieliem soļiem drosmīgi iet uz savu mērķi, ne no kā nebīstoties.

Emīlija vārda nozīme

Ko uzdāvināt Emīlijai vārda dienā?

Ieskaties mūsu īpašajā vārda dienas kolekcijā! Populāra izvēle vārda dienas dāvanai ir burta kaklarota vai personalizētu sirds formas kaklarotu.